Huur bij ons voor één dag een Harley of bekijk
onze avontuurlijke arrangementen.
Wij staan garant voor een onbeschrijfelijke ervaring!

Easy riding op weg naar uw identiteit

Een unieke merkidentiteit is de weg naar succes

In een ontspannen sfeer gaan wij al rijdend met u op zoek naar uw merkidentiteit! Dit arrangement is samengesteld in samenwerking met
Hendriks & Markvoort creatieve communicatie, te Enter.

We starten om 9.30 uur vanaf Eetcafé ’t Zumpke in het pittoreske Enter. Uw identiteitscoach (en reisleider) zal, onder genot van koffie met krentenwegge, deze innoverende dag toelichten. Vanaf deze locatie starten we de motorrit om in een ontspannen flow te komen!
De eerste bestemming van deze rit is Grand Cafe Neuf in Raalte, welke we via de Sallandse Heuvelrug zullen bereiken. Hier zullen wij starten met de eerste fase van de identiteitssessie.

Na deze eerste fase zetten we onze tocht voort. Tijdens het rijden kan de start van de identiteitssessie nog lekker doorsudderen. Vervolgens maken we een tussenstop bij Taveerne Tivoli in Raalte, voor een heerlijke lunch. Op deze locatie zal de tweede fase van de sessie aan bod komen.

Met volle maag toeren we, na de tweede fase, de grens over richting Neuenhaus, waar wij met ‘Kaffee und Kuchen’ worden ontvangen bij Haus Brünenmann. Door de ontspannen ervaring van het rijden, zullen de eerste twee fases zijn bezonken zodat we scherp met de derde fase van de identiteitssessie kunnen starten.

We zetten onze Harley-tocht, na deze derde fase, voort naar Singraven waar we onze benen even strekken bij de Watermolen.

Uiteindelijk rijden we weer huiswaarts naar Eetcafé ‘t Zumpke waar we rond 18.00 uur worden getrakteerd op een 3-gangen diner. Hier zullen de resultaten van de dag worden getoond en verbanden worden gelegd. In deze laatste fase bespreken wij de kern en formuleren we de ‘Why’. Met deze nieuwe inzichten en gegevens proberen we uit te komen op een algemene nieuwe ‘belofte’.

Uiteraard worden de resultaten schriftelijk uitgewerkt en aan u toegezonden!

Uw merkidentiteit
Uw merk, onze passie. Zoals elk individu, heeft ook elk bedrijf een unieke identiteit. De merkidentiteit van een bedrijf of organisatie is een geheel aan componenten. Dit is wat een bedrijf uniek maakt en wat gecommuniceerd dient te worden in al uw communicatie-uitingen.

Een inzichtelijke merkidentiteit is een voorwaarde voor het succes van uw commerciële activiteiten.
Om uw bedrijfsidentiteit te vertalen in uw merkidentiteit biedt Hendriks & Markvoort maatwerk. Wij leveren kwaliteit, geheel afgestemd op uw organisatie!

Voor een offerte op maat of overige informatie:
0547 – 200 222 (Robert Markvoort)
robert@hendriks-markvoort.nl