Huur bij ons voor één dag een Harley of bekijk
onze avontuurlijke arrangementen.
Wij staan garant voor een onbeschrijfelijke ervaring!

Harley Sportster 1200

Vette voorkant

De voorkant van de Harley Sportster 1200 Custom is vet en in-your-face. Om de dikke kroonplaat en spekkige voorband rond een 16-inch spaakwiel kun je moeilijk heen. Kijk maar eens goed, dan zie je het pure custom karakter van een Harley Sportster 1200, maar dan wat vetter, en wat meer custom.  De Harley Sportster 1200 laat duidelijk zien dat er niet gedold kan worden. Je hebt 1200 cc en daardoor heeft de Sportster enorm veel power. De comfortabel zit en het rijgedrag maken de Sportster 1200 tot een echt rijgenot.

Authentieke stijl

In 1957 ging de Sporster voor het eerst de straat op. Een vertoning die nog nooit eerder was gezien! De details van de Sportster werden als snel overgenomen in andere motoren, van racers tot choppers! Om de unieke Sportster stijl mee te maken, moet je er een keer op gereden hebben en dit kan bij Total Harley Experience! Het smalle frame maakt deze Harley Davidson enorm wendbaar. In ieder detail van het staal vind je de Amerikaanse roots van Harley Davidson terug. Huur de Sportster 1200 hier!

Comfort

Het lijkt misschien niet zo op het eerste oog, maar de Sportster 1200 heeft een enorm comfort! Het motorblok is in rubber in het frame gehangen, zodat je geen last hebt van de vibraties, maar wel het volle vermogen van de motor voelt! Wil je echt weten hoe het voelt? Huur dan deze Harley voor een dag, week of weekend!

Motorinhoud: 1200cc
Gewicht: 270kg

Prijzen Harley Sportster 1200

Daghuur: €85.-
Weekhuur: €500.-
Weekend: €155.-

Reserveer nu!